Designer svinemørbrad poker texas holdem hænder Glostrup års

Select Sport A/S udvikler og sælger fodbolde, håndbolde, futsal-bolde, sportsudstyr og spillertøj i topkvalitet fortrinsvis til klubber og sportsfolk. I No-Limit Hold'em vinder du, hvis har en flush med et es som det højeste kort I denne video forklarer vi lidt nærmere, hvordan man rangerer hænder i poker. Stort udvalg af Kortspil Poker - København og omegn til billige priser. Hænder i poker, forskellige limits, poker på nettet, live poker, turneringsspil, Spil, Poker rejsespil, Texas Hold'em - helt nyt og uåbnet rejsesæt med Glostrup. Et koncept hvor vi har noget at spille om i finalen. Vi har i øjeblikket planlagt 2 måneder frem, resten vil blive planlagt løbende når vi ser hvordan programmet passer til spillerne. Vi estimerer ud fra deltagerantallet sidste sæson, at dette vil give en præmiepulje på mere end  DAPT nu med gulerod og en lækker finale Vi har nærstuderet pokerlovgivningen igen og igen, og vi har nu sammensat et koncept som vi mener ikke overskrider pokerlovgivningen. Vi har blandt andet afholdt en større workshop for nogle udvalgt DAPT spillere, hvor vi med dem som hjælp har fået endnu flere inputs til hvordan vi gør konceptet bedre. Men hvad er det så endt med? Den måde det vil foregå på er at der tages 10kr. De vil dog køre en smule anderledes i år, vi vil herunder prøve at forklare hvordan: Hvilket betyder at vi igen i år kører med freeroll-tirsdage hos Danske Spil.

1 tanker om

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *