Uge poker texas holdem hænder Sorø til storebror

Din Smartliner glasfiberbåd leveres med en Mercury motor så du er i trygge hænder. Sælges kun gennem en Smartliner forhandler. Vi ønsker god fangst. I No-Limit Hold'em vinder du, hvis har en flush med et es som det højeste kort I denne video forklarer vi lidt nærmere, hvordan man rangerer hænder i poker. På partypoker · Sådan spiller du Texas Hold'em-poker · Rangordning af Pokerhænder opdeles i flere kategorier, som shepherdfit.info flush, straight eller to par. Spilleren. I denne situation vil et raise være et semi-bluff, da du teknisk set ikke har noget go er bagude til bare et lille par. For ikke at stinke i poker, skal du holde op med at lave stone-cold bluffs og minimere antallet af hurtige bluffs og semi-bluffs. Semi-bluffs er en vital del af poker, men du skal passe på: Nogen spillere holder aldrig kæft. Viser du hvis jeg folder? Din hånd har noget værdi og derfor er det et semi-bluff. Pauser, åndedræt, tonefald dine øjne… Alt dette kan give information til din modstander. Alt du ser er lyset for enden af tunnelen. Har du det ikke, så må du folde. Bliver du kaldt her, har du stadig muligheden for at ramme nuts på turn. Stone-cold bluffs Det måske bedste stone-cold bluff der nogensinde er fanget på kamera er Brad Booths bluff mod Phil Ivey i tredje sæson af High Stakes Poker.

1 tanker om

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *