Lagersalg odense dm poker Herning

Resultatet af DM i Trolling . Herning Trailer og Bådcenter Tempo Både og udstyr. Mercury Marine Raymarine Tryg Forsikring Dalager Maskinfabrik. Hos Autopunkt i Herning ønsker vi at være dit foretrukne autoværksted, når bilen skal repareres, have skiftet dæk eller mangler ekstraudstyr. Dette bestræber vi. mar Gustav "Gus" Hansen er kendt for at vinde store poker-turneringer med Det fortalte han til DM, der bliver afholdt i Herning i disse dage. Pauseklovneri og uddeling af titlen Årets Squasher Pausen mellem dame - og herrefinalen blev udfyldt af en underholdende opvisningskamp i Doublesquash. Frost vandt sikkert tredje sæt 11 - 4. Som storfavorit gik hun på banen mod Sally Skaarenborg og lignede ikke en spiller, der var tynget af favoritrollen. Det vil sikkert blive en ligeså stor oplevelse, og der vil med garanti blive spillet fantastisk squash. Vi ses i Hammerum. Grauballe vandt sikket kampen og dermed sin første medalje ved senior DM. Sørensens gode defensiv så ud til at lukke ham ind i kampen igen langsomt, og duellerne begyndte at tage længere tid. Sørensen kom tilbage med et flot nickshot, men Frost holdt fast i sit hurtige spil og kom med det samme foran igen. Bronzekampen Kampen om Bronze var noget mere åben. Frost vandt den vigtige næste duel på en god længde uden for Sørensens rækkevidde, og der blev korrekt dømt no let på Sørensens forespørgsel om en let.

4 tanker om

  1. Vikora

    Moonlight Ville pynte på hylden, så krydser fingrer. Glædelig jul til alle 🎄☃️🎅🏻

    Svar
  2. Dolabar

    Lyder helt bedårende. Håber den kommer som lydbog. Oplagt gave. Håber også den kommer som lydbog.kys

    Svar

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *