Tog poker sites top 10 Egedal land rabat taffel

4. feb Catering Danmark-ejer bryder med markant bestyrelsesformand (). Britisk kamp på markedet for madudbringning intensiveres (). Casall Seamless Skin Strap Top Damer · Casall · Seamless Skin Strap Top. Damer. , Casall Seamless Skin Tights Damer. Casall · Seamless Skin Tights. Julefortælling hvor den lille stille indemus Kalle får besøg af den frække, glade og udadvendte mus Mustafa, der stammer fra Tyrkiet og rejser rundt med et. Celine Boulahrouz vandt og tabte derefter ligeledes til 2 polakker. Nønne leverede igen en flot kata, men blev slået af en polsk pige med Herefter var Celine desværre ude. Søndag stillede tvillingerne Laura og Cecilie Scharff op i deres egen kadet-klasse, sammen med Nønne Larsen. Guld til Egedal Karate Klub og Danmark! Dernæst havde heldet ikke tilsmilet Victoria, idet hun mødte en stærk, dansk landsholdskæmper som hun desværre tabte til. Frederikke Grønning Olesen er netop vendt tilbage til international turnerings-karate efter en kompliceret operation i knæet, så det var med krydsede fingre og spændte blikke, at Frederikke blev fulgt. Cecilie rejste sig flot i opsamlingen til bronze og vandt en flot sejr og dermed en 3. Martin ramte ikke dagen og var ikke tilfreds med egen indsats. Nønne Larsen leverede en flot kata ligeledes i den ældre junior-klasse, men blev overraskende for mange, slået af en lokal helt fra Polen. Victoria kæmpede bravt og vandt i første kamp over en stærk slovak.

2 tanker om

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *