Havebord fredericia poker Rødovre

Linsoft Data - Regnskab - Lagerstyring - Projektstyring - Webbutik. Fredericia Poker Klub has members. FREDERICIA POKER KLUB NØRREBROGADE 16, 1 sal FREDERICIA Indbetalings Guide / Vigtig Info For at. Danske Spil er hvert år hovedsponsor ved Danmarksmesterskaberne i Poker. Læs mere om turneringen og kvalificer dig i dag på Danske Spil Poker. Man kan have temperament med i graffiti, for man bruger hele kroppen og maler stort, siger Alexander, der roser arrangementet i Kolding. Det er lørdag, og Kultur Logen har indbudt til "Get Down", hvor graffitimalere og hip hoppere mødes og er kreative og hænger ud sammen. Det er gratis, og du kan afmelde dig til hver en tid. Soffi Chanchira Larsen Alexander Witting er fra København og kan lide at bruge hele kroppen, når han maler. Der er en stemning af både dyb koncentration og sommerlig afslappethed. Men sidste år genoptog han sin gamle hobby og maler nu cirka hver Soffi Chanchira Larsen Foto: Graffiti samler malere fra hele landet Der er opstået en fejl: Så stoppede han, og arbejdet som art director kom til at fylde mere. Graffiti-malere og hip hop-elskere fra hele landet mødtes lørdag hos Kultur Logen i Kolding for at være kreative sammen, høre musik og hygge. Knap 30 graffiti-malere er i fuld gang med hvert deres kunstværk både på væggene indenfor og på de udendørs vægge. Indtil da maler og hygger de. Soffi Chanchira Larsen Mester 88 fra Kolding har malet graffiti i 32 år og er kendt af de fleste graffitimalere. Alexander Witting Bo Pedersen fra Juelsminde har gået på Designskolen og har kender graffitimiljøet i byen. Sådan et arrangement gør noget af det, som hip hop-kulturen kan - nemlig at samle på kryds og tværs af for eksempel alder så længe vi har en fælles interesse, siger Klaus Christensen. Det er gratis, og du kan afmelde dig til hver en tid. Man kan have temperament med i graffiti, for man bruger hele kroppen og maler stort, siger Alexander, der roser arrangementet i Kolding. En dunkende hip hop-rytme brager ud af højtalerne, og rundt på jorden står kassevis af sprayflasker. Soffi Chanchira Larsen Få dagens vigtigste nyheder fra jv. Det er lørdag, og Kultur Logen har indbudt til "Get Down", hvor graffitimalere og hip hoppere mødes og er kreative og hænger ud sammen.

1 tanker om

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *