150 poker århus Køge sæbebehandlet

AARHUS POKERKLUB has members. AARHUS POKERKLUB LOVLIG LIVE POKER I ÅRHUS! POKERTURNERING I ÅRHUS HVER TIRSDAG KL. Followers, Following, Posts - See Instagram photos and videos from Musikhuset Aarhus (@musikhuset). Se Åbningstider og Kontaktoplysninger. Poker. Poker Cash Game spilles torsdag , fredage og lørdage. Starter typisk omkring kl. , og sædvanligvis med. De vil dog køre en smule anderledes i år, vi vil herunder prøve at forklare hvordan: Der vil cirka være 7 turneringer om måneden i hver region, hvor de ligger spredt over både hverdage og weekender. Den måde det vil foregå på er at der tages 10kr. September - december spilles om: Kigger vi mere øst på og ind i vores region 3, så starter vi op i et af vores rigtig populære steder, nemlig i Cafe i Brøndby d. Et koncept hvor vi har noget at spille om i finalen. Her kan du se de forskellige pointfordelinger i de forskellige størrelses turnering. Det har vi nu sørget for at strømlinie og ændret en smule, bla. De vigtigste ændringer vil vi bryde op for jer herunder. Vi har i øjeblikket planlagt 2 måneder frem, resten vil blive planlagt løbende når vi ser hvordan programmet passer til spillerne. De vigtigste ændringer vil vi bryde op for jer herunder. Kigger vi mere øst på og ind i vores region 3, så starter vi op i et af vores rigtig populære steder, nemlig i Cafe i Brøndby d. Det kan koste et par turneringer til at starte med, men vi håber at spillerne vil støtte op og få tilmeldt sig i lidt bedre tid, så vores turneringsledere nemmere kan forberede sig til turneringern. Det har vi nu sørget for at strømlinie og ændret en smule, bla. Vi har forsøgt at ligge flest mulige turneringer i weekenderne, men desværre er der nogle spillesteder hvor dette ikke har været muligt. Point på ranglisten efter en ny formel Vi har fundet en logaritme formel som vi synes vil give en bedre og mere fair fordeling af pointsene i DAPT live turneringerne, den ser ud som følger: Første turnering i region 2 er på vores nye spillested Løjt Feriecenter, som ligger i nærheden af Aabenraa, turneringen spilles d. Den måde det vil foregå på er at der tages 10kr. Hvilket betyder at vi igen i år kører med freeroll-tirsdage hos Danske Spil.

2 tanker om

  1. Kajihn

    Helt enig ;)Den har begge dele ja! Man kan bruge den flere måder og så kan den foldes helt sammen :)

    Svar

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *