Gave til theo poker Greve dreng

jan Pokerstjernen Theo Jørgensen blev skudt to gange i låret under et hjemmerøveri i Greve i december sidste år, fordi de tre røvere ville have ham. 3. dec Pokerstjernens Theo Jørgensen held ved spillebordet er legendarisk, men i nat gik det galt. De tre hjemmerøvere i hans hjem i Greve har med. jul Dansk poker-professionel missede chancen for at spille om 53 millioner. for den professionelle pokerspiller Theo Jørgensen fra Greve.

Tilbud møbler

ROULETTE SPIL FREE STEVNS 263
Greve theo poker 975
Greve theo poker Poker bonus uden indskud Vallensbæk

Video

Unbelievable European Poker Tour Hand - PokerStars Vis mere »Det er vigtigt for mig at understrege, at jeg er en forsigtig mand. Dette kunne være karrierens højdepunkt for mange, men for Theo Jørgensen har indtil videre været en lang succes. Indenfor online poker er også blevet gennembrudsåret for Theo Jørgensen, der normalt har bevæget sig under radaren på den front. Gerningsmændene trængte omkring kl. Dette har formentlig været en medvirkende årsag til, at netop dette pokerspil er blevet favoritten og siden hen har været hovedkilden til hans smør på brødet hver måned. Siden kom både politipatruljer og ambulancer hurtigt til stedet. Jeg har alarmsystemer installeret, altid så få kontanter liggende som muligt og generelt taget mine forholdsregler. Tidligere i dag offentliggjorde politiet signalementer af de tre røvere. Det var vores alles pokerdarling, Theo Jørgensen.

5 tanker om

  1. Kajigul

    Hvordan er reglerne for indførelse af medicin i USA, kan ikke finde det nogle steder?

    Svar

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *