Til bog om poker Odder legetøj den

9. sep ”De loyale” er Delphine de Vigans femte udgivelse på dansk. Den handler om drengen Théo, hvis liv spaltede sig i to dele, da hans forældre. Hvis du ved, at tre ens slår to par, og du gerne vil spille poker på et højere niveau , er dette bogen for dig. Texas Hold'Em er den mest udbredte pokervariant. Vi har derfor valgt også at viderebringe denne information ud til jer via vores blog . Læs mere i vores blogindlæg omkring vores bilviden, info og råd online her. Så han drikker vodka. Forfatterens ømhed for barnet, hendes skarpe blik for en grum skilsmisses potentielt katastrofale følger, og hendes fornemmelse for hvor let børnene kan gå under radaren og ikke blive set og forstået og hjulpet, mens tid er. Hélène bryder sig instinktivt ikke om Théos mor, men hun aner samtidig at moren er en kvinde, for hvem meget ikke er lykkedes. Théo bliver i høj grad fortalt. På den måde emmer bogen emmer af kritik af skolevæsenets bureaukratiske arbejdsgange, systemets kulde. Skolens personale synes at være mere optagede af at følge reglerne end af at for alvor at se eleverne og tage ansvar. Hans relationer bliver fortalt. Delphine de Vigans lille, tætte og velskrevne roman får vægt og styrke af, at den er gennemvævet af engagement. Hun søger samråd i lærerkollegiet, hos sin leder og hos skolens sundhedspersonale, men hendes opsporingsarbejde har svære betingelser på en skole, hvor procedurer og mistillid trumfer personlige relationer og oprigtige samtaler.

Video

The Poker Hand Hierarchy

1 tanker om

  1. Gazuru

    Kunne ikke have skrevet det bedre selv. Håber at du har din farmor mange år endnu Kram

    Svar

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *