Koster yousee frederiksberg poker Fredericia marineblå bland selv

Frederiksberg Pokerklub, Bernhard Bangs Alle 31, Morsø Pokerklub, Filtenborggade 2, shepherdfit.info, Nykøbing Mors Fredericia. Nu har Du muligheden hos Frederiksberg Pokerklub, som afvikler Friday Freezeout hver fredag. Deltag i Texas Hold'em, No Limit Freezeout, og se, om du kan. Danske Spil er hvert år hovedsponsor ved Danmarksmesterskaberne i Poker. Læs mere om turneringen og kvalificer dig i dag på Danske Spil Poker.

Udvalg

Poker Fredericia frederiksberg Unibet roulette Aarhus
Poker Fredericia frederiksberg Blackjack strategi Vejen
Poker Fredericia frederiksberg Danske spil poker app Bornholm
Poker Fredericia frederiksberg 753
Poker Fredericia frederiksberg 884
Det betyder dog, at vi har været nødt til at indføre nedenstående regler. Og ja, set i bagklogskabens lys, både burde og kunne vi nok have grebet situationen anderledes an, men vi er kun mennesker og på trods af vi handler ud fra vores bedste intentioner, er det svært at gøre alle glade hver gang. I denne forbindelse skal det også nævnes at vi som klub selvfølgelig også har et ansvar i denne problematik og at det er noget som vi fremover skal og vil blive bedre til at imødekomme. I den forbindelse skal det også nævnes at vi er rigtig glade for alle jeres tilbagemeldinger de sidste par dage ovenpå vores udmelding. Dog er det tilladt at tale andre sprog, eller bruge tegnsprog, hvis man taler med spillere, der ikke sidder ved ens eget bord eller, hvis man begge er ude af turneringen. Vi håber i vil tage godt mod disse nye regler og glæder os til at se jer. Dansk og engelsk er tilladt i tale OG skrift. Ellers vil turneringslederen træde ind og oversætte. På baggrund af ovenstående, og som overskriften indikerer, har vi derfor besluttet at ALLE selvfølgelig fremover skal være velkomne i Frederiksberg Pokerklub! Det er derfor utroligt vigtigt for os at understrege at vores skrivelse ikke på noget tidspunkt har været ment som diskrimination eller har været møntet på en bestemt gruppe og vi er rigtig kede af nogle har opfattet det sådan. Vi ønsker at alle skal have muligheden for at komme og spille poker i hvad vi selv synes er Danmarks bedste og flotteste pokerklub.

Video

IBC Fredericia-Middelfart - Sidste skoledag Interviews Hvad skrivelsen dog IKKE nævnte, og som vi bevidst valgte at udelade var, at vi har fået henvendelser fra nogle af vores medlemmer vedrørende mistanke om colluding snyd vha. Alle andre sprog, herunder tegnsprog, er altså ikke tilladt under spillet. Husk vi holder turnering fredag kl. Ellers vil turneringslederen træde ind og oversætte. Det er derfor utroligt vigtigt for os at understrege at vores skrivelse ikke på noget tidspunkt har været ment som diskrimination eller har været møntet på en bestemt gruppe og vi er rigtig kede af nogle har opfattet det sådan. Reglerne vil fremgå på vores tilmeldingsside, samt blive opråbt før hver turneringsstart. Dansk og engelsk er tilladt i tale OG skrift. Vi hænger plakater op med de mest gængse poker-gestus. På baggrund af ovenstående, og som overskriften indikerer, har vi derfor besluttet at ALLE selvfølgelig fremover skal være velkomne i Frederiksberg Pokerklub!

2 tanker om

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *