Byen frederiksberg poker Thisted til dreng

Dato, Tid, Frist, Turneringsnavn, Buyin, Pladser, Åbne pladser. , 30, , Torsdag – Pot Limit Omaha Deep Stack (1 stuck rebuy) * %, + Hemmeligheden bag vores unikke sortiment hedder Carsten Thisted - indehaveren af Le Gourmand. Han har på grænsen mellem Vesterbro og Frederiksberg. Frederiksberg Pokerklub, Bernhard Bangs Alle 31, Frederiksberg Hutten Pokerclub Thy Poker Klub, Kongemøllevej 6, Thisted.

Video

Raising a Giant - BeoVision 4-103 Med pokervenlige hilsner Frederiksberg Pokerklub Heinz Kristensen som du kan se i artikel billedet har ikke noget med denne klub at gøre, men han har naturligvis hørt om dette, da han laver pokerturneringer i Danmark for hørehæmmende og døve. Hvad skrivelsen dog IKKE nævnte, og som vi bevidst valgte at udelade var, at vi har fået henvendelser fra nogle af vores medlemmer vedrørende mistanke om colluding snyd vha. Der er da også vinimportører, der i årevis har forsøgt at få lov til at importere de skønne Boxler-vine, uden held. I denne forbindelse skal det også nævnes at vi som klub selvfølgelig også har et ansvar i denne problematik og at det er noget som vi fremover skal og vil blive bedre til at imødekomme. Og ja, set i bagklogskabens lys, både burde og kunne vi nok have grebet situationen anderledes an, men vi er kun mennesker og på trods af vi handler ud fra vores bedste intentioner, er det svært at gøre alle glade hver gang. Dog er det tilladt at tale andre sprog, eller bruge tegnsprog, hvis man taler med spillere, der ikke sidder ved ens eget bord eller, hvis man begge er ude af turneringen. Vi lægger papirblokke på alle bordene således hørehæmmede og andre kan udtrykke sig på skrift og andre ved bordet kan kigge med. Historierne hører med, når du stikker næsen indenfor hos os, i hvert fald hvis Carsten eller en af de andre står bag disken. For os virkede denne tilgang mere respektfuld ift.

1 tanker om

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *