Kort yousee poker fredericia Albertslund

mar Vestegnens Pokerklub (Roskildekroen i Albertslund), Egelundsvej 6, Players Choice - Fredericia MindGameCenter, Navervej 2, 1. th. Her på siden kan du tilmelde dig vores turneringer, se resultater fra vores turneringer, læse nyheder og meget meget mere. Du kan melde dig ind som VIP . Vestegnens Pokerklub (Roskildekroen i Albertslund), Egelundsvej 6, Players Choice - Fredericia MindGameCenter, Navervej 2, 1. th., Fredericia.

Video

Fredericia Pokerklub 16.09.10 HD Klaus vinder mainpot, mens Jørgen tager sidepotten, da turn og river er blanke. Klaus better, Jørgen raiser, Klaus 3-better og Jørgen 4-better all-in som Klaus snapper med Q6 for top to. Desværre for Joakim kommer der runner runner spar og han må se sig slået af Robert Kennedys flush. Ranglisten bliver endeligt opdateret en af de nærmeste dage, der sker lidt ændringer lige efter suveræne vinder. Efter en lille times spil mere springer boblen da en shortstacket Filip Pedersen ikke kan holde hjem med A6 mod Q9. Med 2 spillere tilbage blev de hurtigt enige om an deal, som sikrede vinderen 2. Tino Henriksen havde flest chips, da aftalen blev indgået og blev den officielle vinder af turneringen. Med 3 spillere tilbage blev de hurtigt enige om an ICM deal. CL vendte én gang og finalen blev afgjort kort efter. Flot spillet og tillykke herfra.

1 tanker om

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *