Cola frederiksberg poker Frederiksberg

Nu har Du muligheden hos Frederiksberg Pokerklub, som afvikler Friday Freezeout hver fredag. Deltag i Texas Hold'em, No Limit Freezeout, og se, om du kan. Alle er velkommen i Frederiksberg Pokerklub men Onsdag morgen kunne 1stpoker fortælle om nye opstrammede regler hos Frederiksberg Pokerklub hvor . 1. dec kroner per gang: Bande drev pokerklub i kælderrum. Et enkelt pokerarrangement skulle kunne indbringe kroner til banden LTF, lyder det i politiets notat. . Allégade | Frederiksberg. Skriv til. For os virkede denne tilgang mere respektfuld ift. I denne forbindelse skal det også nævnes at vi som klub selvfølgelig også har et ansvar i denne problematik og at det er noget som vi fremover skal og vil blive bedre til at imødekomme. Husk vi holder turnering fredag kl. Har en spiller brug for at få oversat teksten fra dansk til engelsk eller omvendt, kan medspillere hjælpe med dette. Vi håber i vil tage godt mod disse nye regler og glæder os til at se jer. Det er derfor utroligt vigtigt for os at understrege at vores skrivelse ikke på noget tidspunkt har været ment som diskrimination eller har været møntet på en bestemt gruppe og vi er rigtig kede af nogle har opfattet det sådan. Hvad skrivelsen dog IKKE nævnte, og som vi bevidst valgte at udelade var, at vi har fået henvendelser fra nogle af vores medlemmer vedrørende mistanke om colluding snyd vha. Ellers vil turneringslederen træde ind og oversætte. Det betyder dog, at vi har været nødt til at indføre nedenstående regler. Det skal endnu en gang understreges at vi som sagt aldrig har haft til hensigt at udelukke nogen eller træde nogen over tæerne. Al anden form for håndtegn vil blive anset som værende ulovlige.

Video

Perfect Open Prediction by Boris Wild

4 tanker om

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *