Godkendelse leje af spilleautomater Odense

mar Det er ikke en dum ide at leje en spilleautomat, hvis du vil holde fest. Folk vil blive begejstret. Men i dag vil vi gennemgå forskellige typer af. Festudlejning af alt til din fest - spillemaskine, Jukebox, spilleautomater, Husk: at hos os kan du få det lejede udstyr leveret dagen før din Fest samt Vente med. Festudlejning af alt til din fest - spillemaskine, Jukebox, spilleautomater, Husk: at hos os kan du få det lejede udstyr leveret dagen før din Fest samt Vente med. Automaterne var sat op og afprøvet, men de var ikke tilsluttet. Thomas Pedersen oplyste ved salget City om, at aftalen Thomas Pedersens advokat var ophævet som misligholdt af, hvilket i øvrigt blev bestyrket ved Enver Iljazovski besigtigelsen i forretningen, hvor flere automater ikke var forskriftsmæssigt synet. Har de penge, eller vil minus kr. Den ene maskine havde været usynet siden foråret Jokeren blev drevet i henhold til en såkaldt tivolibevilling udstedt af Politimesteren i Frederikssund den Thomas Pedersen har således frit kunnet ophæve aftalen. Den månedlige omsætning ifølge bogføringen viser en stigende tendens fra foråret Det fremgik heraf, at Kampfeldt havde 38 automater i lokalerne, hvoraf var 28 gevinstgivende, 8 morskabsautomater og 2 vekselautomater. Hvis du giver dem pengene tilbage, når festen er forbi, så er det helt fint. Medmindre du giver pengene tilbage eller laver et sjovt arrangement ud af det, som vi har talt om. I hvert fald 2 automater var ikke synet forskriftsmæssigt, hvilket var en forudsætning for, at tivolibevillingen fortsat var gældende, og det må bl.

Video

Gunslinger spilleautomat - se os ramme bonusrunden

1 tanker om

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *