Uge danske spilleautomater online Kolding års fødselsdagsfest ideer

Find de mest underholdende gratis spillemaskiner online og få bonusser til I Danmark har regeringen heldigvis nedsat Spillemyndigheden, som er en. AutoMester Danmark ApS. Hvidkærvej 23 D. Odense. Tlf. [email protected] CVR nr. Links. Kontakt · Find værksted. Som jeg igaar Middags i Kolding stod nede i Gangen med noget af mit Tøj, kom en I Nørre-Bjert skal have været et Bal for de østrigske Officerer, hvori danske. At de sølle Asener kjede dem, kan man nu rigtignok ikke undres over. Det var bleven forandret derhen, at Staben kom til at ligge der: Vi kom til at lé Allesammen, men bleve endelig enige i, at drikke den med Ønsket om at alle Østrigerne maatte snarest fare velbeholdne hjem til Dalmatien og Kroatien igjen. For denne Sidste har jeg for min Person dog ingen Smag, - jeg er jo alt Andet end musikalsk. I Nørre-Bjert skal have været et Bal for de østrigske Officerer, hvori danske Damer have deltaget, navnlig 7 det er jo et helligt Tal Lærerinder derfra Landsbyen, hvoriblandt Prpt: Hansen ellers stadig hævner sig paa os, naar vi kommer hende for nær. Baj paa Follerupgaard, som gjentagne Gange tilbød at tage dem paa Foer, dersom hun kom i Forlegenhed for Furage, sultet mere end halv tildøde. Hun fortalte, at selve Kolding By, med Undtagelse af ganske Enkelte, har holdt sig fortræffelig ligeoverfor Fjenden; - medens man derimod ikke kan sige det Samme om Omegnen. Derimod skulle Pastor Knudsen's i Stenderup baade være danske og have Mod til at lade danske. Han kunde godt selv gaa med i Kirke, der skulde ingen Uro gjøres imens". Desværre ere ikke alle Piger lige utilgængelige for Hvidtrøjerne. Derpaa, da Sofie sad og spillede, løb han pludselig ud et Øjeblik, og kom saa tilbage med en Herre, som han presenterede for Selskabet, som sin "Kapelmejster", der gjerne vilde spille Lidt for os. Jeg var da med i Kolding igaar. Det er virkelig en Christenkjærlighed, som er rørende! Desværre ere ikke alle Piger lige utilgængelige for Hvidtrøjerne. Først hentede han de seneste Wienerblade, som vi med Begjærlighed greb efter, - skjøndt deri jo kun fandtes bedrøvelige Tidender for os. Hendes Kjærlighed er af en noget omfattende Art. Dagbogen indeholder megen sladder og vurderinger af venner og naboer, og man mærker, at det har været ivrigt diskuteret, hvem der gik for langt med venskabeligheden overfor de fjendtlige soldater. Hansen har været saa ualmindelig naadig at modtage et Billede paa Vesitkort af Hr. Han viste sig imidlertid virkelig meget forekommende, bad straks Hansen, "nu slet ikke at bryde sig om ham, men lade Alt gaa efter eget Ønske. Her lagde Agnes Gad ud med at være stærkt fordømmende over for enhver kontakt, hun hørte om, men efter et par måneder blødte hun lidt op, og i juli kunne hun ligefrem beskrive en af officererne som "en net mand", selvom han gør tilnærmelser til en pige fra hendes husstand. Da drikkes der ogsaa tæt, og jeg er bange, at den egentlig Dag for dem er forbi med det Samme.

1 tanker om

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *