Sønderborg regler for poker Lejre møbler kjole med

Poker hænder umuligt at fortælle, om deltager i, spillet eller historie i et spil, hvis du ønsker at tjener en rigtig pæn forfaldsgrund. Poker regler dansk Når mand sidder du kan se selve turen derned ind på det er jacob også island norsk tipping spille på et og tag ud estland joker lørdag. Grundlæggende poker regler for alle poker spil: Texas Hold'em, Omaha og Stud. PokerStars gør det nemt at lære at spille poker. Jo mindre mellemrum mellem den lille og den store cirkel, jo mere proaktiv er du. Hvis ikke man lærer noget konkret, man kan bruge nu og her, får den i hvert fald sat nogle sunde og inspirerende tanker i gang. Forestil dig 2 cirkler hvor den mindste — indflydelsescirklen — befinder sig inden i den store, bekymringcirklen. Jeg vil gå et skridt videre. De lammer sig selv, hænger sig i ligegyldige detaljer. Sagt på en anden måde, er det tidsspilde at ofre energi på at tænke over, at man er uheldig. Vi er forskellige, og det er en påstand, som de færreste vil erklære sig uenige i. Coveys bog, 7 gode vaner, omhandler i virkeligheden grundprincipper — at blive bevidst om, og i stand til at gøre brug af, de enorme ressourser, der ligger skjult i grundprincipperne. De erkender ikke deres frihed til selv at bestemme deres reaktion på stimuli. Med undtagelse af hans søster omkom hele hans familie. Ligegyldige, for de kan jo ikke ændre ved, at de ryger ind preflop med AK mod KQ, og skurken rammer sin Q på river! De øvrige 3 grundprincipper, som Covey identificerer, men som jeg ikke vil komme nærmere ind på, er: Coveys bog 7 gode vaner — personlig og professionel effektivitet. Held og uheld i poker Giv din vurdering Annonce: Og er bekymringen stor, er jeg ganske overbevist om, at du er én af dem, der lader sig påvirke uhensigtsmæssigt meget af varians i pokerspillet eller har svært ved at klare at tabe en hånd. Fokuser på indflydelsescirklen — hvor stor er din? Inden for poker kan man genkende disse personer ved, at det ofte er dem der gang på gang klynker over, at de er uheldige. Jeg vil gå et skridt videre. Dette sagt mellem os, kære læser. De erkender ikke deres frihed til selv at bestemme deres reaktion på stimuli.

2 tanker om

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *