Røde postkasse poker esbjerg Gentofte gaver

Fredag eftermiddag klokken dukkede spillere op i Esbjerg Cardroom Sidder du og leder efter lidt hyggelig Live Poker, så kan Cardroom Esbjerg. mar Vestegnens Pokerklub (Roskildekroen i Albertslund), Egelundsvej 6, Gentofte Poker Klub, Ordruphøjvej 4, Charlottenlund. Kontaktinformation for Poker, telefonnummer, adresse og kontaktinformation. Hassellunden 46 Esbjerg Ø. 51 60 23 86 2 Gentofte. 26 18 19

Jordbær

REGLER FOR POKER HJØRRING Roulette spil free Stevns
POKERSIDER MED DANSK LICENS GREVE 252
GRATIS SPIL POKER SØNDERBORG Spil poker online gratis Jammerbugt
Esbjerg Gentofte poker 479
LIVE POKER DANMARK CHRISTIANSØ 838

Video

08.09.17 Frederikshavn White Hawks - Esbjerg Energy 3-4 Forrygende Gentofte-comeback i tredje periode Esbjerg-tilhængerne kunne såmænd sagtens have fundet guldparykkerne frem forud for tredje periode. For første gang i klubbens historie genvinder Esbjerg mesterskabet i dansk ishockey. Men før gæsterne for alvor fik etableret overtallet, så fik Esbjergs Brock Nixon en god mulighed på en kontra. Gentoftes amerikaner Cameron Spiro reducerede til med fire minutter tilbage. Men der skulle en gyserafslutning til i finalekamp nummer fem mod Gentofte, der leverede et fantastisk comeback og vendte til i tredje periode. Men i stedet for at gå helt i sort, så strammede Gentofte sig an, og efter syv målløse finaleperioder i træk, reducerede Teemu Virtala til lidt over et minut efter Knackstedts scoring. Og herfra var det kamikaze fra gæsterne i jagten på udligningen. Det forløsende Esbjerg-scoring kom fem minutter inde i den anden overtidsperiode — altså kampens femte periode. Og sådan forblev det efter de to minutter med Gentofte-overtal.

4 tanker om

  1. Bar

    Tak det er jeg glad for, du synes. Jeg håber, du også selv kommer i gang med investering.

    Svar
  2. Majind

    men det med at alle situationer er forskellige skriver du jo også! Så jeg ved at vi er enige 🙂

    Svar

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *