Restaurant live poker danmark Esbjerg

live poker, pokerturnering og pokermesterskaber i Danmark. Pokerklubber der afholder DAPT Adresse: Sædding Ringvej 2, Esbjerg N Facebook. import url(shepherdfit.info);. jan live poker, pokerturnering og pokermesterskaber i Danmark. 53 spillere mødte frem i CardRoom Esbjerg fredag den januar til årets første. Kan i have en god jul og godt nytår. Turn er et af de sidste 2 esser og jeg checker igen, han går instant AI og jeg har det nemmeste call i verden. Foruden den store bankohal er der et stort lokale med masser af spillemaskiner, hvis folk for lyst til det, og der bliver serveret lækker mad fra cafeteriaet i pauserne. Tommy AKA TG er til daglig kaptain og havde tilsyneladende haft en hård dag på kontoret, eftersom han bettede 2 gange ude af tur indenfor samme hånd, til stor morskab for resten af bordet. Det smagte super godt, tak for lækker mad Nanna Wittrup Simonsen. I sidste hånd inden pausen ser jeg ned i J8o, jeg har 7K-ish tilbage - jeg raiser til , kun Glen Runge caller, de øvrige er på vej til pause. Jeg er udstyret med K6 og favorit imod Sørens Q3 - runoutet hjælper ikke Søren og jeg kan hyldes som vinder af Esbjerg Pokermesterskab. Til sidst sidder Rasmus Sejerup, Søren Damkjær og jeg tilbage. Han viser 99 op og nu skal runoutet bare være med mig.

Århus

POKER DANMARK GLOSTRUP 915
Esbjerg live poker danmark Esbjerg Pokermesterskab skulle afgøres i en af de mest ædle dicipliner i poker, nemlig Flip. Jeg viser mit bluff og kan gå til pause med lidt over Jeg er godt inde, turn og river blanker KK holder hjem, RC er ude og jeg over K Jeg bliver bad beatet Senere hen med live poker danmark Esbjerg mand tilbage får jeg et bad beat, jeg kigger ned i JJ og raiser 18K, lowstack går All-in med 40K, jeg tænker lige kort inden jeg finder et call frem, håber han har et lavt par, så vil jeg være stort foran og har texas holdem poker regler Greve 2 overkort vil det være et flip. Live poker danmark Esbjerg er udstyret med K6 og favorit imod Sørens Q3 - runoutet hjælper ikke Søren og jeg kan hyldes som vinder af Esbjerg Pokermesterskab. Med 5 mand ude inden pausen, bliver der serveret lækker lasagne med salat til blot 60 kr.
POKER TEXAS HOLDEM REGLER HOLBÆK Poker danmark Ærø

3 tanker om

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *